lørdag 30. april 2016

Vottenett for vottestrikkere

-- UTSOLGT -- (dessverre)

I hele vinter har Vottelauget samarbeida med dyktige Unni Strand om et originalt nett, spesielt for votteelskere og Vottelaugets gruppe på facebook
Foto: Unni Strand
Unni Strands nett er laget i lin som er produsert i Estland. Etter Wenche Roalds tegninger har Unni laget to rammer til silketrykket, ett til de åtte vottene og ett til snøen. Og så har hun stått på hele den siste måneden og trykt disse til oss. Til dere. 


Fra Unni Strands arbeidskjeller
Nettet er som et hvilket som helst handlenett, bortsett fra at dette bare fins i 111 eksemplarer og er av høy, håndverksmessig kvalitet. I nettet kommer det også en original votteoppskrift, også den designa av Wenche Roald, på papir. Den er ikke mulig å få tak i noe annet sted, og den kan heller ikke lastes ned noe sted - dette er det ene eksemplaret som følger med. 

Og så har Merete Toft laget en maskemarkør, med votter selvfølgelig. 
Nett, votteoppskrift på Nettvottene og en maskemarkør ... men vottene MINE får du aldri
Prisen for den flotte pakka er 250 NOK pluss 45 NOK for a-post/36 NOK for b-post i porto for 1 nett, 65 kroner for 2 eller flere nett. Skal vi sende utenfor Norge koster det 350 NOK + porto til landet det gjelder. Da betales det via Paypal. 

Send en melding på vottegruppavottelauget@gmail.com med navn, adresse, hvor mange du ønsker å kjøpe, så får du all informasjon du trenger. Vi sender ut første uka av mai.
Nettvottene - mønster følger med nettet og kan ikke kjøpes noe annet sted
Vi selger så lenge det er interesse for det første uka av mai, og det som ikke er solgt da vil bli solgt fra og med første uke av august. 
Vi ser dessverre ikke at det er praktisk mulig å sette seg på en venteliste, men vi lover å legge ut resten for salg her på bloggen fra mandag 1. august. 

Vi har 111 nett til salgs, og når de er solgt, da har vi ikke flere, dessverre.

2 kommentarer:

  1. Utrolig fint nett, som et skikkelig kinderegg hele "pakken" :-)

    SvarSlett