lørdag 14. februar 2015

Hjarteleg til lukke!

Vi gratulerer Inghild og Innestemmen som vart Valentin-vinnarane våre! Dei to får kvar si e-bok. Ta kontakt med oss, så kjem pakken rett i e-postboksen din.  

Eigentleg hadde vi berre tenkt å lodde ut éi e-bok, men sidan responsen var så stor,  og dette er dagen for å dele - utvida vi gåvebordet.  

Samtidig er vi glade over å kunne lansere den engelske utgåva av e-bok nr 2 akkurat i dag: "More mittens from the fairy forest". Dette betyr at alle som kjøper (og har kjøpt) ei e-bok av oss automatisk får både den engelske og den norske utgåva. 

Kanskje ein gåve-idé til nokon du kjenner som bur langt borte frå den norske eventyrskogen - og/eller likar betre å strikke på engelsk?

Varm helsing oss alle åtte i Vottelauget <3

PS: Inghild (nr 5 på lista) og Innestemmen kan ta kontakt på frida.fielding(krøllalfa)yahoo.com. Er du på Raverly, kan du få e-boka rett i biblioteket ditt der. Men vanleg e-post går også fint. Oppdatert: Begge vinnarane har fått premien tilsendt no!

3 kommentarer:

 1. Hurra og tusen takk!! Det var en vanvittig kul overraskelse :)) Har sendt mail allerede ;) mvh Siv

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Siv, og gratulerer igjen! E-bok-ynsket ditt, "Flere votter fra eventyrskogen" (både på norsk og engelsk), er no sendt til e-posten din!

   Slett
 2. Tusen takk :-) Så moro! :-)

  SvarSlett