torsdag 19. april 2018

Anne Bårdsgård på Vottedagen - vi gleder oss!

Vottelauget er veldig glad for å presentere en av foredragsholderne på Vottedagen til høsten: Anne Bårdsgård, som står bak den flotte boka "Selbuvotter", kommer og holder foredrag lørdag 13. oktober. Boka er sikkert kjent for de fleste av våre følgere, les gjerne nærmere om den på Pinneguri sin blogg

Anne, Wenche og jeg var så heldige å få mulighet til å delta på åpningen av utstillinga Selbuvotter på Folkemuseet på søndag. Utstillinga er å se der fram til 15. september, deretter doneres samlinga til Selbu Bygdemuseum. På bildet ser du oss smilende sammen med Anne Bårdsgård - nummer to fra høyre, foran et lite utvalg av den fantastiske samlinga av selbuvotter. 

Her forteller Anne om prosessen bak boka under åpninga, etter at Tre sneller og et hespetre hadde sunget sin Selbuvottesang. Selbu Felebyggerlag sto for resten av det musikalske, ei låt spilte de til og med MED selbuvotter på. Skulle gjerne tatt en svingom!


Det har jammen vært en fantastisk kreativitet blant vottestrikkerne i Selbu opp gjennom åra. Utstillinga anbefales på det varmeste!
Og vi gleder oss til å få besøk av Anne Bårdsgård på Maihaugen til høsten. 
PS. Det har vært noen spørsmål om arrangementet i Facebook-gruppa, detaljert program kommer etterhvert, men vi kan informere om at arrangementet på Maihaugen varer fra 11 til 16 lørdag og søndag. (Butikkene i gågata er åpne til kl 18 på lørdag, så det er mulighet for shopping for de som ønsker.) Lørdag kveld blir det strikkekafe, også i gågata (og det er gangavstand til alle hoteller). 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar