onsdag 15. april 2015

Vårfryd for påskevott-juryen

Påska er over, primstaven er snudd -  og vi har fått ein fargesprakande bukett i fanget i påskevottstrikk-konkurransen vår! 
1:9 PÅSKEBÆR (Blåbærskogen) og PÅSKELAUV (Eventyrlauv)

2:9 DYRISK PÅSKE (Bukkene Bruse - Grantreet (med harar), Geitekillingen, Nøkken 
- og Reveenka/Haren og reven)
3:9 PÅSKEBLOMSTER og PÅSKELADDAR
 (Eventyrblomster og Askeladden)
4:9 HEKSAS PÅSKEGODT (Heksas godterivotter)
5:9 SORIA MORIA og TORNEROSE 
6:9 (oppdatering): Nøkken og Bærvotter på påsketur
7:9 (oppdatering) Alvas Eventyrblomster
8:9: SØLVIS PRODUKTIVE PÅSKE: Åtte ulike vottepar!
9:9 (oppdatering) ... og Ulluglas Påskenøkken (Nøkken)
Fristen for deltaking gjekk ut i går, på den første sommardagen (14. april) - og vi i Vottelauget prøver no å få ei oversikt gjennom desse fem ulike "vottevegg-tavlene". Saknar du dine vottar her - sei ifrå!  (Copyright til foto: deltakarane)

Fram mot helga skal vi gå igjennom heile bunken, før vi kårar vinnarane. Vi har annonsert to premiar, for 1) beste påskevott og 2) for beste påskevott-foto ... men det kan godt hende at vi bestemmer oss å dele ut minst éi ekstra overrasking, sidan deltakinga har vore så stor! 

Torirot har laga desse to vårlege strikkeposane, som er fylte med overraskingar til kvar av dei to hovudvinnarane. Så berre følg med her på vottebloggen dei neste dagane!

6 kommentarer:

 1. Så flott at vi får se alle de flotte vottene slik :) har 1/2vott igjen av eventyrlauvet - men ble plutselig veldig lite strikketid de siste dagen, uansett ferdig skal den bli, og det kommer helt sikkert til å bli flere votter fra boka strikket.

  SvarSlett
 2. Jeg ser ikke mine eventyrblomster-votter.. :)
  http://www.ravelry.com/projects/alva/eventyrblomster-2

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Alva, hjarteleg takk for at du sa ifrå! Så klart skal også dine vottar vere med! No har vi lagt inn både dine Eventyrblomster - og eit anna bidrag som hadde ramla ut av vottevegg-tavlene våre.

   Slett
 3. så mange fine votter!
  Jeg vet ikke hva det er med meg og påskestrikkekonkurransene, men vi er i allefall ikke venner... :-) Jeg vil gjerne delta i kategori 1 med nøkkenvottene mine: http://www.ravelry.com/projects/ullugla/nkken

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ullugla, du har altså prøvd å melde deg på - men det vart ikkje registert? Det er eit par kommentarar her som vi ikkje har funne votte-lenke til. Men vi er uansett rause i Vottelauget, så no har vi lagt inn foto av Nøkkenvottane dine!

   Slett
 4. Tusen takk for flott garn fra Skjøllingstad :)

  SvarSlett