søndag 27. september 2015

#votteflora i oktober

Vi har hatt en del konkurranser her i bloggen, og det er ikke helt ferdig ennå - snart avgjøres strikk-sammen-i-september også. Stikk gjerne innom facebook-gruppa vår og se alle de fine bidragene.

Neste konkurranse foregår på Instagram. I oktober ber vi dere vise fram bilder av vottene du strikker på fra boka vår. Du kan delta med så mange bilder du ønsker, flere ganger hver dag om du syns det er artig. Og - det kan det jo være. Det eneste du trenger å gjøre, er:
1) Alle bildene må tagges med #votteflora og #eventyrvotter 
2) Alle bildene må inneholde en påbegynt/ferdigstrikka vott (eller flere) fra boka vår, Eventyrvotter, og en lokal blomst eller plante. 

Her er noen eksempler på bilder som er godt innafor det vi ønsker: 


Et ferdig par med høstløv
En påbegynt mansjett med garnet du bruker og noen avblomstra ... noe
(du trenger ikke vite hva det er, du heller - men det er hyggelig da) 
En mansjett underveis - med noen annengangs-blomstrende knappblomster
Flora (blomster og planter) kan være litt vanskelig i november så vi satser på at det er en del lokal flora igjen i vårt lange land i oktober. Har du ikke annet enn gran og kongler rundt deg for tida så er gran og kongler også flora i vår bok. 
Garnet ligger der for å angi størrelsen - det er ikke sikkert det følger med ...
Vinneren kåres i begynnelsen av november, det vil være en tilfeldig vinner så jo flere bidrag, jo flere sjanser. Og premien er denne middels til store strikkebagen med votter. Ikke bare det, den skal også fylles med ... tja, jeg tror jeg lar det dryppe litt utover, jeg. Jeg må jo ha noe å skrive blogginnlegg seinere også. 

Siden det er oktober vil det også bli en spesiell begivenhet vi kommer til å feire ... og i den anledning vil vi publisere en Hemmelig hemmelighet. Følg med, følg med. 

2 kommentarer:

 1. Åh ... vottestrikkelysten steg noen hakk nå :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da har vi fått det som vi ville ;)
   Uansett, kos deg i oktober.

   Slett