torsdag 31. desember 2015

Mystisk start på åretSnart braker det løs med raketter og nyttårsønsninger. Det har vært et spennende år for oss i Vottelauget, bokutgivelser er jo ikke noe vi gjør hvert år. Men det skjer spennende ting neste år også. Allerede 1. januar braker det løs med Mystisk vottesamstrikk i Ravelrygruppa I make mittens. Wenche har laget mønsteret. Vi andre i Vottelauget har prøvestrikket, og kan love at dette blir fine votter.

Bli med! Mønsteret finner du her (Raverly) og det er gratis for deltakerne fram til 15. februar. Det er også gratis å vere medlem av Raverly. Når du klikker "buy it now" velger du "use a coupon code" der du legger inn gratis-koden du finner i I make mittens-gruppa. Da nullstiller kjøpesummen seg. Deretter klikker du "checkout now". Nå kan du laste ned første del av mønsteret. Deretter får du automatisk en ny del av mønsteret fire fredager på rad (Altså 8., 15., 22. og 29. januar). 

Bruk emneknaggen #mysterymittenjanuary2016

PS: Du kan også se - og vise fram - mysterievotter undervegs i prosessen om du er med i Facebook-gruppa vår, Vottelauget og eventyrvottene. 


Soria Moria
Forrige mysteriestrikk i regi av Vottelauget resulterte i Soria Moria votter. Mønsteret er laget av Tori. 

Vi ønsker alle våre strikkevenner et godt nytt år. Vi strikkes!

3 kommentarer:

 1. Hei! Jeg vil så gerne være med til mysrteriestrikken. Hvordan gør jeg? Mange hlsener Solrun47

  SvarSlett
  Svar
  1. Følg ei av lenkene til Ravelry i innlegget over, i I make mittens gruppa kan du melde deg på og du finner kode til mønster.

   Slett
 2. Dette her maa jeg proeve.

  SvarSlett