tirsdag 5. januar 2016

Magisk forvandling - fra tynne og mystiske til kjappe og tjukke!Vottelauget ble for en stund siden invitert til å lage en mysterievott til gruppa I make mittens på Ravelry. Vi tok utfordringa, og mysteriestrikken starta 1. januar. Mønsteret heter så langt Mystiske votter, og det er Wenche Roald som står bak. Resten av Vottelauget har prøvestrikka og dobbeltsjekka. 

Jeg hadde altså allerede strikka et par i tynt garn (Sjølingstad 2-tråds) med tynne pinner, og valgte nå å endre masketallet litt så jeg kunne bruke tjukkere garn. Med strikkefasthet 24 masker på 10 cm (i stedet for 30) går det unna! Vil du også strikke litt kjappere og tjukkere? Da kan du ta en titt her og se hva jeg har gjort.

Emneknaggen på Instagram er #mysterymittenjanuary2016  Så langt 125 innlegg der, og hele 362 prosjekter på Ravelry. Men det er plass til flere, foreløpig er bare første nøkkel avslørt, det kommer fire til, hver fredag i januar!

1 kommentar:

  1. Ahhh sååå fint, jeg er med også :-))) Gleder meg veldig med eventyrlige votter
    strikke. Dessverre, jeg ofte savnet det... men nå jeg er!!! Du kan se i blogg
    min eventyr Tre nøtter til askepott - slottet :-))) Vi besøkte i desember med barnebarn, sååå fint. Ha masse moro med mysteristrikk fortsatt. Klem Viola

    SvarSlett