søndag 15. november 2020


Ho ho, er det noen som venter på, og kanskje til og med gleder seg til advenstsmysteriet?


Adventstiden og mysteriesamstrikken er like rundt hjørnet! I dag er det 15. november og det er bare 2 uker igjen til 1. desember. Da går startskuddet for mysteriesamstrikken 🌟.

Hvis du vil være med så er det mulig å bli med allerede fra og med i dag. Det koster NOK 50,- + ev. mva (25% for norske kjøpere, eller gjeldende mva-sats for andre EU-land). Frem til den 1. desember vil 25% av overskuddet av salget innenfor Norden gå til Redd Barna.


Oppskriften kjøpes via Ravelry. Du trenger ikke å ha en profil (bruker) på ravelry.com for å være med (men det anbefales å være med der fordi det er en stor kilde til inspirasjon 😉). Du trenger heller ikke å ha PayPal-konto, det går fint å betale med betalingskort også (f.eks. Visa). Hvis du har en ravelry-bruker så pass på at du er innlogget når du kjøper oppskriften fordi da blir den lagt til i biblioteket ditt der, og du vil ha tilgang til det senere også. Her er link: https://www.ravelry.com/patterns/library/scandinavian-christmas--skandinavisk-jul

Adventsmysteriet er delt inn i ti deler som kommer ut annenhver dag fra og med 1. desember. Den siste og 10. delen kommer ut den 19. desember. Hvis du blir med nå, før det starter, får du informasjonen du trenger for å kunne forberede deg til oppstarten 1. desember.

Først strikkes høyre vott helt ferdig og så fortsetter vi med venstre vott. Den 19. desember skal du altså i prinsippet kunne ha et par ferdige votter, enten til deg selv eller kanskje til noen andre. Dette kan bli en fin julepresang.

Selve samstrikken går i facebookgruppen Vottelauget og eventyrvottene, og det kommer også til å holdes som en mysteriesamstrikk på Ravelry i gruppen I Make Mittens. Bli gjerne med der også!

Oppskriften er på både norsk og engelsk: Den norske og engelske teksten løper parallelt i hver sin kolonne.
#Julevotten2020


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar