lørdag 26. desember 2015

Prinsen og halve kongeriket!I slutten av november inviterte vi medlemmene i Vottelaugets Facebook-gruppe til en hyggelig adventssamstrikk: Fram til julaften skulle vi strikke vottene Tre nøtter til Askepott sammen. Hver dag en liten bit, og på julaften skulle vi så ha et ferdig par vakre julevotter. 

Mønsteret til vottene Tre nøtter til Askepott finner du enten i boka Eventyrvotter, eller i e-boka Flere votter fra eventyrskogen.
Jeg har jo strikka disse før, denne gangen la jeg inn noen små variasjoner: Teksten Jula 2015 på innsiden av den ene mansjetten, på den andre hjerter og en kopp kakao. Kakaoen til ære for vottens mottaker, vertinnen Andrea på Atelier Kakao, der vi har strikkekafe en gang i måneden om vinteren. Jeg la også til en liten vridd vrangbord mellom mansjetten og selve votten. Det har vært en superhyggelig samstrikk, og mye kreativitet - perler, farger, broderi, barnevotter og voksenvotter, ugler, nøtter, kroner og hjerter i skjønn forening. 


Ikke alle ble helt ferdige, men romjula gir gode muligheter for det!


En eventyrlig, gledelig jul ønskes dere alle fra Vottelauget. Er dere ikke lei av votter og samstrikk, kan jeg røpe at det blir nye, mystiske muligheter i januar...

1 kommentar:

  1. Super vakre Tre nøtter til Askepott :-))) Heldigvis jeg kan ta opp å strikke. Nå ønsker jeg å ta vare og være der i januar... Ha en riktig god nyttår.
    Best hilsen fra Viola. Ha en riktig god nyttår.

    SvarSlett