fredag 5. desember 2014

Alle har godt av litt eventyrstøv nå i førjulstida

Det hender det går i ball for oss som skriver eventyr. Eller, i hvert fall, de av oss som lager vottemønstre. Dere  har vært greie med oss og gitt oss beskjed så vi har kunnet legge det inn som en egen feilmeldingsside

Siden vi har vært en tur i eventyrskogen igjen, se under, oppdaterte vi likså godt den norske e-boka også. Forskjellen fra den første du fikk er at feilene er retta opp - det er det eneste. Når vi også publiserer den engelske utgaven i morgen vil den norske også re-publiseres. 


Den enkleste gaven i år? 

Siden vi publiserer den engelske utgaven nå tenkte vi også å foreslå den som julepresang til engelske venner. Hvis du går inn på Ravelry og på mønstersiden står det nede til venstre Send as gift


Snipp, snapp, snute … eh, nei

I løpet av et par uker kommer det et nytt eventyr, Flere votter fra Eventyrskogen. Som andre som trenger skjønnhetssøvnen sin etter et godt måltid, nåja, et eple da, hvilte vi bare litt. Neste uke begynner vi å drysse litt eventyrstøv over dere. 

Alle kan trenger litt eventyrstøv nå i førjulstida  

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, dette blir spennande for oss i Vottelauget også, Veronica A! Etter hemmeleg mønstermekking på kammerset i sommar og haust, kan vi altså snart drysse endå fleire eventyrlege vottar ut i det offentlege rom!

      Slett