torsdag 16. oktober 2014

Bukkene Bruse

Eventyret om De tre bukkene Bruse var noe av det første jeg (Wenche) kom å tenke på da jeg ble presentert for idéen om de eventyrlige vottene. Men hvordan i all verden får man plass til et helt eventyr på et par votter? Geitene på bildet her under lurer nok på det, de også.
Først var det voksenmodellen som så verdens lys. Her nedenfor ser vi de tre stiliserte bukkene på vei over trollets bru og opp til seters hvor de har tenkt seg for å spise seg gode og runde slik at de har litt å gå på til vinteren. Trollet ligger og lurer i fossen, under brua. Han truer og roper etter dem, én etter én. Resten av eventyret kjenner du kanskje? Hvis du ikke gjør det eller har glemt det kan du lese her.
Her nedenfor ser vi noen damehender som for anledningen er kledd opp i Bukkene Bruse-votter. Disse er strikket opp i to forskjellige fargevarianter. Damene holder seg godt fast i rekkverket og vet ikke helt om de tør å gå over brua vi ser i bakgrunnen. Hvem vet, kanskje trollene nå i senere tid har lagt sin elsk på tobeinte damer?! Det er jo ikke så mange frittgående og firbeinte dyr å se rundt omkring lenger ...
Så kom det ønsker om barnevotter med samme tema.
Nå ble det enda mindre plass til eventyret så setra fikk pent finne seg i å bli plassert på innsiden av vottene. Men det er ikke det verste stedet på disse vottene. Her på innsiden er det lunt, trygt og godt og ikke minst langt unna trollet.
Og snipp, snapp, snute så var presentasjonen av de eventyrvottene ute.

(foto: Pinneguri/Ann Myhre & Knitnetty/Wenche Roald)

6 kommentarer:

 1. De er geniale, og de må bare strikkes her også... Suuuuperfine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Morsomme å strikke, er de, perfekte til restegarn!

   Slett
 2. Disse vottene smiler til fantasien! :)

  SvarSlett
 3. Kreativt og flott, nok et vakkert vottepar som jeg skal strikke!

  SvarSlett
 4. De er så fine! Fireåringen her digger Bukkene bruse på badeland, så jeg regner med hun "bestiller" et par. :)

  SvarSlett
 5. Dette er min favoritt vott:)

  SvarSlett